info@vmlogistics.be
+32(0)3-3118167

Extra diensten

Extra diensten

1)      Klant-specifieke Magazijnen

Een deel van onze magazijnen is ingericht naar klant-specifieke wensen. Wij hebben zelfs de beschikking over afgescheiden magazijnlocaties die alleen toegankelijk zijn voor individuele klanten zodat de vertrouwelijkheid van de goederen gewaarborgd blijft.

Vraag naar de mogelijkheden om uw eigen magazijnruimte te gebruiken, terwijl u de logistieke handling door VM Logistics laat verzorgen!

2)      Sorteren

Het ophalen van industrieel afval gebeurt vaak in een mix van materialen en kwaliteiten. Onze medewerkers hebben in de afgelopen 40 jaar een schat van ervaring opgebouwd in materiaalkennis. Op basis van deze kennis zijn we in staat om materialen bij ontvangst te sorteren op kwaliteit. Daarmee levert VM Logistics een unieke toegevoegde waarde aan haar klanten

3)      Uitgaand transport

Op verzoek regelt Gert van Meel (GVM) het uitgaande transport tegen een marktconform tarief. U hoeft alleen maar aan te geven welke goederen wanneer moeten vertrekken en Gert van Meel neemt alle logistieke zorgen uit handen. Foto-bewijs en documenten worden na lading aan u gemaild.