info@vmlogistics.be
+32(0)3-3118167

Geschiedenis

Na 20 jaar gewerkt te hebben in recycling Logistics, besloot Bert van Meel in oktober 2001 om VM Logistics op te richten aan de Nijverheidsweg 3 Rijkevorsel. Hij had daarmee al een vooruitziende blik om te starten in de groeimarkt van recyclingmaterialen. Zijn goede netwerk zorgde voor een vliegende start van het bedrijf.

Na 8 maanden vond de eerste verhuizing plaats naar Vaarkant Links 43 in Sint Lenaarts. Al snel bestond de behoefte om goederen te persen en werd er een kleine pers aangekocht. In 2006 werd een tweede bedrijfshal noodzakelijk in Sint Lenaarts. Door de groei van het bedrijf kwam er in 2008 een grote BOA-pers bij.

De zonen Gert en Wim zijn al vanaf de beginperiode bij het bedrijf betrokken geweest. Zoon Gert is de eerste die de overstap maakte naar de Transportzone in Meer. Vanuit een bedrijfshal in de Londenstraat werd er kennis gemaakt met de mogelijkheden van het logistieke industrieterrein tussen de havens van Rotterdam en Antwerpen.

Medio 2010 werd er grond aangekocht aan de Madridstraat om het nieuwe hoofdkantoor te realiseren. De groei bleef zich echter voortzetten. Inmiddels stond er een grote shredder en in 2012 volgde een bedrijfshal in de Brusselstraat. Daarna werd in 2014 een grote hal in de Wenenstraat in gebruik genomen.

In juli 2016 is het bedrijf overgenomen door Dhr Pieter Goevaers, die daarvoor al 20 jaar logistieke ervaring heeft opgebouwd in Nederland, Belgiƫ. Denemarken, Polen, Spanje en Amerika. Deze ervaring en het bijbehorende netwerk worden sinds 2016 volledig ten dienste gesteld voor de verdere uitbouw van de onderneming.

Samenwerkend met de zonen Gert en Wim blijft VM Logistics een familie bedrijf. We zijn er dan ook trots op dat veel klanten uit de begin periode nu nog steeds klant zijn bij het bedrijf!

overdracht